Cros escolar de L’Hospitalet

El passat dissabte 17 de novembre es va celebrar una nova edició del Cros escolar, organitzat pel Consell Esportiu Escolar de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat. És el més important per nombre de participants de tot Catalunya. L’Institut Pedraforca hi va participar amb més de 60 alumnes.

En totes les categories, infantil, cadet, juvenil i cursa solidaria, masculina i femenina, ens vàrem classificar entre els 10 primers. Això implica que ens han seleccionat per tal de participar en ells campionats de Catalunya de Cros. Globalment, som el primer Institut de tot l’Hospitalet per equips i per tant els guanyadors. 

La majoria dels nostres alumnes també van participar a la Cursa Solidària. El preu del dorsal era de 2 € i l’Ajuntament hi afegia 2 € més en benefici a la Fundació Infantil Casa Ronald Mc Donald. Aquesta entitat permet quw s’allotgin els familiars dels nens i nenes que pateixen la malaltia del càncer i que viuen fora de l’àrea metropolitana, mentre dura el tractament hospitalari de l’infant afectat.

Una vegada més, l’alumnat de l’Institut Pedraforca va ser el que contribuí amb més participants a la cursa. Per tant, varen contribuir decisivament en la recaptació final de 1.000 € per a aquesta fundació solidària.

Finalment, un dels nostres alumnes va ser afortunat en el sorteig celebrat entre els participants amb un val de 150 € per bescanviar per material esportiu.

La distància del circuit era de 2,5 kilòmetres.

Podeu veure algunes imatges clicant aquí.