CFGM Farmàcia a Human Bodies

Tots el companys de primer i segon de Farmàcia vàrem anar a visitar l’exposició Bodies a la Monumental com a part d’activitat de formació del nostre cicle.

Tots hem estudiat anatomia, però no vam ser conscients fins que vam entrar dins de l’espai, de posar imatge real d’allò de que ens parlava professora a classe. A l’exposició vam poder veure el nostre cos en viu i en directe per endinsar-nos i viatjar com a glòbuls vermells o com a neurones durant les hores que vam passar a l’exposició per descobrir com és el nostre cos, la més perfecte de les màquines dissenyades.

La primera sala va ser impactant, per a mi com a mare, perquè no em podia ni arribar a imaginar com de desenvolupat pot ser un fetus de 20 setmanes, però el que més em va sobtar va ser la presentació dels cossos, com de petit és el cor, els ronyons i com de complex és el nostre cos

Sala a sala, sistema a sistema, vam poder veure la complexitat del cos humà amb talls, coloracions i disseccions; a més, com anàvem amb les nostres professores, vam poder compartir dubtes, apreciacions i tot allò que ens anava sorgint.

Com a conclusió, recomano a qui vulgui visitar l’exposició de fer-ho perquè fins que no veus el treball impecable dels tècnics que han fet l’exposició, no te n’adones de com és el nostre cos humà.

A més de poder fer activats sobre allò que hem estudiat a l’aula, sortir per compartir temps fora de l’institut amb companys, companyes i professorat ens fa créixer com a persones i futurs professionals.Per concloure, dono gràcies a totes les persones que han fet possible la visita ja que és per tot el seu treball que podem fer aquestes sortides.