Preinscripció. Curs 2020-21

ESO:

Telemàticament, del dimecres 13 al divendres 22 de maig.

Presencialment, amb cita prèvia, del dimarts 19 al divendres 22 de maig.

Per a la Preinscripció a l’Institut Pedraforca us recordem:Del 13 de maig al 22 de maig la preinscripció serà únicament telemàtica. 
El resguard generat en finalitzar la preinscripció l’heu d’enviar a: inspedraforca.secretaria@gmail.comÚnicament del 19 al 22 de maig, mitjançant cita prèvia, es podrà presentar documentació a l’Institut Pedraforca.
Consulteu el web per demanar cita prèvia.Si heu d’acudir a l’Institut Pedraforca, heu de demanar cita prèvia. Hauríeu de portar mascareta i guants.

La matrícula de l’ESO per al curs 2020-21 tindrà lloc entre el dilluns 13 i el divendres 17 de juliol.L’evolució de la crisi sanitària generada pel COVID-19 podria causar la modificació de les dates de preinscripció previstes inicialment per als ensenyaments postobligatoris:

Batxillerat: Del dimecres 27 de maig al dimecres 3 de juny.

Cicles formatius de grau mitjà:De dimarts 2 al dilluns 8 de juny.

Cicles formatius de grau superior:Del dimecres 10 al dimecres 17 de juny.

INFORMACIÓ PER A TOTS ELS PROCESSOS DE PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA

Generalització a tots els ensenyaments de la presentació telemàtica de les sol·licituds. La presentació de sol·licituds, de documentació i de reclamacions es farà de forma no presencial, utilitzant formularis telemàtics i el correu electrònic.Consulta telemàtica dels resultats del procés en tots els ensenyaments. Les publicacions amb els resultats del procés de preinscripció es podran consultar en tots els casos per internet.Implantació d’un sistema de cita prèvia per la presentació física de les sol·licituds i les matrícules en els centres educatius. Per als casos extraordinaris en què la família no pugui dur a terme els tràmits de forma no presencial, s’ofereix la possibilitat de concertar cita prèvia al centre de la primera petició per tal que aquest pugui donar-li el suport requerit. Adequació dels calendaris a les fases de desconfinament. El punt d’inici per als terminis de preinscripció dels diferents ensenyaments, situa aquests terminis en fases del desconfinament gradual compatibles amb l’obertura dels centres per a la presentació de les sol·licituds, especialment tenint en compte que es procurarà reduir al màxim la presència de sol·licitants en els centres mitjançant la promoció de la presentació telemàtica de les sol·licituds.Aquestes instruccions afecten també l’alumnat matriculat a l’Institut Pedraforca durant el curs 2019-20 i que ha de matricular-se de nou el curs 2020-21. L’alumnat de l’Institut Pedraforca rebrà, mitjançant correu electrònic, la informació necessària per tal de portar a terme la seva matrícula per al curs vinent. Aquesta informació també es trobarà al web del centre.Aquestes instruccions afecten també l’alumnat que hagi estat matriculat a l’Institut Pedraforca i que hagi de portar a terme gestions a la secretaria del centre. La informació necessària per dur a terme aquestes gestions es trobarà al web del centre.