Matrícula cicles formatius DE GRAU SUPERIOR curs 2024/2025 alumnes nous admesos en preinscripciÓ

La matrícula és presencial amb cita prèvia que pots reservar omplint el QUE TROBAREU AL MENÚ SECRETARIA/MATRÍCULA

Les persones admeses en la primera opció de la seva preinscripció han rebut un correu electrònic informant-los de la documentació que han de portar a la secretaria del centre. Si estàs admès en primera opció i no has rebut el correu consulta la carpeta de correu no desitjat o posa’t en contacte amb el centre el més aviat possible abans de la finalització del termini de matrícula. Si no es formalitza la matrícula en el termini establert es perdrà la plaça assignada i es quedarà fora del procés de preinscripció.

Les persones admeses en cicles diferents de la primera petició de preinscripció no han de formalitzar la matrícula encara. El dia 30 de juliol es publicaran les assignacions de 2a volta i hauran de fomalitzar la matrícula del 2 al 6 de setembre en el cicle en el que resultin admeses.

Dates de matrícula 1a assignació:

– Cicles de grau superior: del 15/07/2024 al 18/07/2024.

Documentació que cal portar

  1. Original i còpia del títol o resguard del títol que dóna dret a l’accés als estudis que vol cursar o certificat de superació de la prova d’accés o del curs d’accés a cicles formatius.
  2. Justificant del pagament de matrícula fet al banc on consti el concepte de pagament: NOM DEL CICLE + COGNOMS I NOM DE L’ALUMNE.

Si no es va adjuntar durant la preinscripció:

  1. Document d’identitat de l’alumne/a (original i còpia).
  2. Tarja sanitària de l’alumne/a (original i còpia).
  3. Si l’alumne/a és menor d’edat:
  • Document d’identitat del pare, mare o tutor legal de l’alumne/a (original i còpia).
  • Llibre de família (pàgina on surt el nom de l’alumen/a, original i còpia).
  1. Si la matrícula és per al segon curs dels estudis s’ha de portar un certificat oficial amb les qualificacions de les matèries cursades fins el moment.