Matrícula cicles formatius DE GRAU MITJÀ i GRAU SUPERIOR curs 2024/2025 alumnes nous admesos en LA SEGONA TANDA DE preinscripciÓ

La matrícula és presencial amb cita prèvia que pots reservar omplint el FORMULARI QUE TROBAREU AL MENÚ SECRETARIA/MATRÍCULA

Les persones admeses en aquesta segona tanda han rebut un correu electrònic informant-los de la documentació que han de portar a la secretaria del centre. Si estàs admès i no has rebut el correu consulta la carpeta de correu no desitjat o posa’t en contacte amb el centre el més aviat possible abans de la finalització del termini de matrícula. Si no es formalitza la matrícula en el termini establert es perdrà la plaça assignada i es quedarà fora del procés de preinscripció.

Les persones que no siguin admeses en cap cicle formatiu podran participar en un nou procés de preinscripció del 12 al 16 de setembre per optar a les places dels cicles formatius que haguin quedat lliures.

 

Dates de matrícula 2a assignació:

– Cicles de grau mitjà: del 02/09/2024 al 06/09/2024.

– Cicles de grau superior: del 02/09/2024 al 06/09/2024.

 

Documentació que cal portar

  1. Original i còpia del títol o resguard del títol que dóna dret a l’accés als estudis que vol cursar o certificat de superació de la prova d’accés o del curs d’accés a cicles formatius.
  2. Justificant del pagament de matrícula fet al banc on consti el concepte de pagament: NOM DEL CICLE + COGNOMS I NOM DE L’ALUMNE.

Si no es va adjuntar durant la preinscripció:

  1. Document d’identitat de l’alumne/a (original i còpia).
  2. Tarja sanitària de l’alumne/a (original i còpia).
  3. Si l’alumne/a és menor d’edat:
  • Document d’identitat del pare, mare o tutor legal de l’alumne/a (original i còpia).
  • Llibre de família (pàgina on surt el nom de l’alumen/a, original i còpia).
  1. Si la matrícula és per al segon curs dels estudis s’ha de portar un certificat oficial amb les qualificacions de les matèries cursades fins el moment.