Operació “Sous les pavés, la plage!” amb col·laboració amb el PFI-PIP

El passat divendres dia 18 de febrer es dugué a terme una operació llampec de recuperació de la biblioteca. L’anomenem “Sous les pavés, la plage!” i la portà a terme l’alumnat del PFI-PIP de l’Institut Pedraforca. Gràcies a la seva determinada empenta aconseguirem convertir una tragèdia cultural en un “happening” artístic.
 
De nou, l’alumnat del PFI-PIP de l’Institut Pedraforca ha ajudat al bon funcionament del nostre centre. Una vegada llançat el Projecte Pedrabiblio aquest 2021/22 no podia quedar vedat l’accés a la biblioteca durant setmanes, després que un fracassat intent de reparació de la greu avaria en el sistema de drenatge de les aigües fecals, que encara patim, la deixà impracticable.
 
L’alumnat del PFI-PIP d’Auxiliar de reparació i manteniment de vehicles ha trobat la solució de nou.  Ha recuperat el terra de la biblioteca. A més, ofereix a tota la comunitat educativa de l’Institut Pedraforca una petita guia didàctica de l’operació “Sous les pavés, la plage!”, de recuperació de l’accés a espais coberts per moquetes irrecuperables. Ens aconsellen:
 
 
 
1.  Reconèixer curosament l’estat del terra.
2. Retirar els mobles que impedeixen una adequada actuació.
3. Arrencar  col·laborativament la moqueta estripada.
4. Descansar breument una vegada finalitzada la part més àrdua del procés.
5. Recuperar i llustrar el terra amagat per la moqueta.
7. Arrencar les darreres traces de moqueta.
6. Retornar els mobles al seu lloc.

 

Gràcies a l’actuació de l’alumnat del PFI-PIP, la biblioteca tornà a estar en funcionament la tarda del divendres dia 18 de febrer.
 
Un gran èxit de l’operació “Sous les pavés, la plage!
Tags:
,