Torna la sortida de postobligatòria. 31.03.23

El proper divendres 31 de març torna la sortida al cinema de postobligatòria. Anirem a veure “Everything Everywhere All At Once”, guanyadora de 7 Oscars,
 Reprenem la tradició, començada el 2015 de tancar el segon trimestre amb una sortida al cinema. Aquesta tradició es va veure interrompuda el març de 2020 quan, per mor de la Covid-19, no vàrem poder anar a veure plegats “JoJo Rabbit”.
Per si us heu incorporat en els darrers cursos, us comentam que, abans de la pandèmia, cada any el darrer dia abans de les vacances de Setmana Santa l’alumnat de postobligatòria anava al cinema a veure una pel·lícula de qualitat que, ensems, fomenta valors per a l’alumnat. Us oferim un llistat de les pel·lícules que haurem anat a veure en començar les properes vacances d’aquest 2023:
 
2023: “Everything Everywhere All At Once” de Daniel Kwan i Daniel Scheinert (Daniels) amb Michelle Yeoh, Ke Huy Quan i Jamie Lee Curtis (7 Oscars, incloent-hi millor pel·lícula, millor direcció, millor guió original, millor actriu, millor actriu de repartiment i millor actor de repartiment).
 
2020: “JoJo Rabbit”  de Taika Waititi amb Taika Waititi i Scarlett Johansson. (Sis nominacions a l’Oscar).

2019: “Green Book” de Peter Farrelly amb Viggo Mortensen i Mahershala Ali. (Tres Oscars: a la millor pel·lícula, millor guió original i millor actor de repartiment).

 
2018: “I, Tonya” de Craig Gillespie amb Margot Robbie i Allison Janney. (Oscar a la millor actriu de repartiment).
 
2017: “Lion” de Garth Davis amb Dev Patel i NIcole Kidman (6 nominacions a l’Oscar).
 
2016: “Le grand jour” de Pascal Plisson.
 

2015: ” Sur le chémin de l’école” de Pascal Plisson (César al millor documental).

 
Abans havíem dut a terme una altra experiència, sense continuïtat, el 2009 amb “Slumdog Millionaire” de Danny Boyle amb Dev Pavel (8 Oscars, incloent-hi millor pel·lícula, millor director, millor guió adaptat i millor cançó).
Una gran història per a totes les vides imaginables!
 
Una actuació que procurarem introduir entre les activitats palanca del PROA+  2022-23 de l’Institut Pedraforca.
 
A tota màquina amb el PROA+ 2022-23 de l’Institut Pedraforca!!!
 
Mercès PROA + !!
Tags:
,